Vores værelser

Find den rette overnatningsmulighed for dig i det centrale København

Alle værelser og suiter på Hotel Mayfair, i centrum af København, tilbyder hyggelig komfort for både ferie- og forretningsrejsende. Standardværelserne inkluderer gratis kaffe- og tefaciliteter, deluxe-værelser og suiter har en soft minibar, og på superior-værelser får du en ekstra flaske mineralvand hver dag under opholdet. For dem, der leder efter en mere luksuriøs oplevelse, tilbyder Hotel Mayfair deluxe-værelser med mere plads og suiter med et separat opholdsområde.

Standard enkelt

Er du alene afsted i byen? Intet problem, vores enkeltværelser er perfekt indrettet til solo-rejsende, hvad enten det drejer sig om forretning eller ferie. Værelserne har gratis faciliteter til at lave kaffe og te. Nyhed! Det er nu muligt at streame dit eget indhold på tv'et. Netflix, Viaplay, YouTube - du vælger.

Se mere

Standard dobbelt

Vores standard dobbeltværelser er perfekte til parret, der ikke kræver meget plads, men blot ønsker et behageligt sted at sove og slappe af efter en lang dag i byen. Værelserne har gratis faciliteter til at lave kaffe og te. Nyhed! Det er nu muligt at streame dit eget indhold på tv'et. Netflix, Viaplay, YouTube - du vælger.

Se mere

Standard Twin

Vores Twin-værelser er perfekte til dem, der skal dele et værelse med en ven eller kollega. Værelserne har gratis faciliteter til at lave kaffe og te. Nyhed! Det er nu muligt at streame dit eget indhold på tv'et. Netflix, Viaplay, YouTube - du vælger.

Se mere

Simpelt dobbelt

Vores simple dobbeltværelser er perfekte til parret, der ikke kræver andet end en seng efter en aktiv dag, hvor byen er blevet udforsket. Nyhed! Det er nu muligt at streame dit eget indhold på tv'et. Netflix, Viaplay, YouTube - du vælger.

Se mere

Superior King

Med lidt mere plads er Superior King-værelser for dem, der er villige til at bruge lidt ekstra på mere komfort. Vores Superior King-værelser inkluderer gratis faciliteter til kaffe og te samt 2 flasker mineralvand. Nyd et ekstra sæt af badekåber, hjemmesko og flere badeartikler. Nyhed! Det er nu muligt at streame dit eget indhold på tv'et. Netflix, Viaplay, YouTube - du vælger.

Se mere

Deluxe King

Vores Deluxe King-værelser er den perfekte base for dit ophold i København. Foruden vores standard kaffe- og tefaciliteter kan du nyde en kapsel-kaffemaskine, et par badekåber, hjemmesko og en minibar. Nyhed! Det er nu muligt at streame dit eget indhold på tv'et. Netflix, Viaplay, YouTube - du vælger.

Se mere

Suite

Forkæl dig selv med et luksuriøst ophold i vores suite. Suiten tilbyder mere plads med et separat opholdsrum, og udover vores standard kaffe- og tefaciliteter inkluderer suiten også en kapsel-kaffemaskine, et par badekåber, hjemmesko og en gratis minibar. Nyhed! Det er nu muligt at streame dit eget indhold på tv'et. Netflix, Viaplay, YouTube - du vælger.

Se mere