DE BEDSTE STEDER AT BESØGE I KØBENHAVN

Hvad finder du i nærheden af os?

København er fuld af seværdigheder og ting, der er værd at se og opleve. Her har vi lavet et mere detaljeret overblik over et par af vores favoritter plus nogle af de seværdigheder, der er tættest på os. Tivoli, Rådhuset, Kødbyen, Strøget og Glyptoteket er nogle af de seværdigheder, der ligger inden for 2 minutters gåafstand fra Hotel Mayfair.

>> Læs mere om vores naboer forneden 

Vesterbro: Den Trendy Del Af Byen

Vesterbro skiller sig på mange måder ud. Når du kommer ind på Vesterbro, kan en fornemme en særlig atmosfære, som mærkes i alle dele af kvarteret. Det kommer til udtryk i de små, fine butikker, i bygningerne og hos de mennesker du møder, der fulde af liv.

Se mere

Kødbyen

Navnet siger det hele: Kødbyen var engang byens knudepunkt for kødindustrien, men er nu omdannet til et livligt område med restauranter, kunst og fester. Områdets industrielle stil og arkitektur skaber den perfekte ramme for alt, hvad der sker i denne del af byen: Lige fra nye trendy restauranter, ølbarer, fiskerestauranter, kaffebarer, gallerier og klubber. 

Se mere

Istedgade

En af mest berømte og berygtede gader i København er Istedgade, hvor du stadig finder resterne af det såkaldte 'Red Light District'. Det er dog blevet mere eller mindre overtaget af en moderne livsstil, men du finder stadig sexbutikker side om side med lokale butikker, trendy caféer og barer. Det hele skaber en autentisk stemning, som giver området liv og sørger for, at der sker noget på alle tidspunkter af dagen.

Se mere

Vores naboer

Vi har nogle rigtige gode af slagsen – besøg dem næste gang du bor hos os! Hver virksomhed er en vigtig grundsten i vores kvarter og område – det må du absolut ikke gå glip af når du overnatter på Hotel Mayfair.

Når du besøger os, besøger du os alle.

Barril Pasta & Vinbar

Barril er en italiensk restaurant lige overfor hotellet. Barril er kendt for sine pastaretter, charcuteri og et bredt udvalg af gode vine – en lokal favorit!

Frk. Barnes Kælder

Dansk når det er bedst! Alle smørrebrød klassikerne og et bredt udvalg af alverdens …. haps, haps, haps, nu skal vi ha´ snaps!

Risteriet

Vores lokale café og risteri byder velkommen i autentiske og hyggelige omgivelser.

Hats, Boots & Bourbon

Tilfredsstil dit behov for hatte, støvler og Bourbon! Smag en lækker Bourbon alt mens du finder din næste hat.