VILKÅR & BETINGELSER HOS HOTEL MAYFAIR

Reservationsbekræftelse

En reservation er bindende fra det tidspunkt, du modtager et reservationsnummer eller en anden form for bekræftelse. Bekræftelsen produceres elektronisk via reservationssystemet og/eller pr. e-mail. Ved booking skal du udfylde dit navn, adresse, ankomst- og afrejsedato, samt hvordan betalingen skal gennemføres. Forskellige regler gælder for forskellige priskategorier.

For at booke et værelse på Hotel Mayfair skal du være over 18 år. Hvis du er under 18 år, skal den der booker værelset eller forældrene bo på hotellet samtidigt (de skal dog ikke nødvendigvis bo på samme værelse). Hvis du booker et værelse til en person under 18 år, holdes du ansvarlig, uanset om du bor på værelset eller ej.

Af sikkerhedsmæssige årsager tillader vi kun vores ansatte og indlogerede gæster at få adgang til hotelværelser og andre reserverede værelser.

hunde og katte er tilladt på vores ejendom. Der er et gebyr på 200 kr. pr. nat. Se venligst vores FAQ-side for flere detaljer.

 

Ankomst & Afgang

Check in starter fra kl.15:00 Hvis du ankommer senere end kl. 16:00, skal du garantere din sene ankomst med et kreditkort. Hvis du ikke garanterer din sene ankomst, eller ikke har forudbetalt dit ophold, kan hotellet annullere din reservation kl. 16:00 og sælge det igen.

På afrejsedagen skal du forlade lokalet senest kl. 11.00.

Priser og betaling

Ikke-refunderbar, forudbetaling

Ikke-refunderbare reservationer kræver en forudbetaling. Afbestillingspolitk er 100 % af den gældende sats.

Fleksibel, betal senere

Afbestilling af en reservation skal ske senest kl. 16.00 på ankomstdagen. Hvis du afbestiller efter kl. 16:00 lokal tid, betaler du for en nat. Hvis hotellet har særlige udgifter i forbindelse med din reservation, skal du dække disse.

Kredit-/betalingskort forhåndsgodkendelse

Hotel Mayfair kræver, at alle gæster, der har reserveret vores suiteværelser, fremviser et gyldigt kredit- eller betalingskort ved indtjekning. Hotellet vil forhåndsgodkende dit kort på 1500 DKK til dækning af eventuelle tilfældige udgifter.

Bemærk venligst, at det tilbageholdte forhåndsgodkendelsesbeløb kan tage op til 5-7 dage at blive frigivet tilbage på et kreditkort og op til 15 hverdage på et betalingskort.

Depositum ved check-in

Bemærk, at hotellet kan kræve et depositum fra dig ved check-in. Depositummet skal betales enten kontant eller med et kreditkort.

Gruppebestillinger

Hvis du ønsker at booke mere end 9 værelser på én gang, bedes du kontakte dit foretrukne hotel direkte via booking@hotelmayfair.dk. Særlige reservationsbetingelser og afbestillingsregler vil være gældende.

Behandling af personlige data

Se venligst vores privatlivspolitik..

Kundens ansvar

Vi er et 100% røgfrit hotel. Rygning er ikke tilladt på værelserne eller i hotellets fællesområder. Der er en bøde på 2000 DKK for rygning.

Kunden er ansvarlig for alle skader forårsaget af dem og/eller deres gæster på hotellet og skal bære alle omkostninger, der opstår som følge af sådanne skader og/eller manglende overholdelse af vores røgfri politik.