vesterbro Lounge

På Hotel Mayfair, tror vi på mere end bare at tilbyde et sted at bo; vi stræber efter at tilbyde en fordybende oplevelse, der afspejler den pulserende kultur og unikke smag i vores lokalsamfund.

I vores lounge er du inviteret til at udforske et omhyggeligt udvalg, der viser det bedste fra Københavns drikkevare scene. Fra den dristige smag af To Øl Beer til den raffinerede kunst af Mikropolis Cocktails og de forfriskende noter af Folk Kombucha – vores lounge er en hyldest til mangfoldigheden af lokale drikke.

To Øl

To Øl, der blev etableret i 2010, er et dynamisk håndværksbryggeri fra Danmark. De er kendt for deres moderne tilgang og specialiserer sig i at fremstille et omfattende udvalg af dristige, lokkende og levende øl. Deres repertoire omfatter en række potente, tankevækkende og blomsterrige bryg, lige fra humlede og velafbalancerede til komplekse kreationer i forskellige nuancer af lys, mørk, stærk og enkel.

Mikropolis

Mikropolis skaber drinks med fokus på at være den bedste drink til øjeblikket.

Vi har i øjeblikket 3 smagsvarianter på dåse og 1 på fad.

Folk

Folk Kombucha er et moderne nordisk bryggeri, der blander traditionelle fermenteringsteknikker med videnskab og giver nyt liv til en gammel drik, der er gået i arv gennem generationer.

Vesterbro-området

Toto, we are not in Kansas anymore! Når man træder ind på Vesterbro, kan man opleve en særlig atmosfære i alle dele af kvarteret, lige fra gaderne, butikkerne og de personlighedsfulde mennesker. Det fantastiske ved København er, at du kan opleve så meget på relativt lidt tid, og hvert kvarter tager dig med på nye eventyr.

Navnet siger det hele: Meatpacking District var engang byens kødby, nu omdannet til restaurant-, kunst- og festdistrikt. Områdets industrielle stil og arkitektur skaber den perfekte ramme for alt, hvad der sker i denne del af byen: Lige fra nye trendy restauranter, øl barer, fiskerestauranter, kaffebarer, gallerier og klubber.

Udvalgte øl og cocktails

Implosion

En alkoholfri IPA fuld af kompleks, sprød smag. Den er let og behagelig at drikke med fine ferskenagtige noter fra gæren. Lidt sød, men ikke for fremtrædende.

ABV: 0,3

45 dages økologisk pilsner – fad & dåse

Jo langsommere gæring, jo bedre smager en pilsner. Nyd al den sprøde kompleksitet, der hører til i den gyldne pilsner, vi alle elsker, og nyd den endnu mere, når du ved, at den er lavet med den største respekt og beundring for stilen.

ABV: 4,7%

Dominans af hvirvler

En IPA, hvor humlen er blevet presset til det yderste, så der er så meget aroma som muligt i denne friske AF-skønhed.

ABV: 6,2

gose til hollywood

En blændende Gose med appelsiner. Salt, syrlig, let gose brygget med de bedste frugter, Californien kan byde på.

ABV: 3,8

Snublejuice

En session IPA (lavet med en glutenreduktion af et enzym kaldet brewers clarex) med Citra, Ekuanot, Azacca, Simcoe, Idaho 7. En India Pale Ale tørhumlet med Citra, Mosaic og Simcoe. Og så har den et meget lavt glutenindhold!

ABV: 4,5

brokilde brun

En økologisk belgisk brown ale med en let smag af nellike og banan fra gæren og en fremtrædende karamel- og chokolademaltprofil fra de forskellige mørkere malte. Den bruger tysk ædelhumle til at give et strejf af krydderi.

ABV: 6,5

Grapefrugtspritzer – fad og dåse

Fyldig i munden med frugtsaft og bitter, der fylder godt op. Næsen fanger gargantua-bitteren med alle dens mange krydderier.

ABV: 6,5

STØRRELSE: 25 CL

Ginger mule

Den sparker som et muldyr med den friske ingefærskal i næsen og på paletten. Drinken afbalanceres af lime og en række krydderier for at give mere dybde.

ABV: 6,5

STØRRELSE: 25 CL

 

rabarberknusning

Drikken er let at gå til, men med sødme og vanilje i næsen er der også plads til lidt sprut. Rabarber og vanilje fylder meget på paletten og giver den en dejlig fornemmelse.

ABV: 6,5

STØRRELSE: 25 CL