Godmorgen, Vesterbro: Start dagen helt rigtigt på vores City Center Hotel i København

På Hotel Mayfair nyder vi en god morgenmad, og derfor ønsker vi, at vores morgenmad skal være den bedste. Vi har derfor skabt en morgenmadsbuffet, der fokuserer på økologiske, hjemmelavede og sunde produkter for at give dig den bedst mulige morgenoplevelse.

Morgenmadsbuffet

Vores morgenmadsbuffet byder på en bred vifte af lokale danske smagsoplevelser, såsom cremet røræg, friskpresset juice, sprød bacon og pålæg af højeste kvalitet. Og selvfølgelig er der intet som en kop økologisk kaffe fra Damn Good Coffee Company til at fuldende din morgen. Vi har også et samarbejde med et lokalt bageri, så vores gæster altid kan nyde friskbagt surdejsbrød om morgenen.

Og det bedste af det hele? Vores lækre morgenmad er åben for alle, så du behøver ikke at være hotelgæst for at forkæle dine smagsløg.

Åbningstider for morgenmad

Mandag-fredag: 06:30-10:00

Lørdag-søndag: 07:30-11:00

Price: 195 DKK

Damn Good Coffee Company

Vi samarbejder med Damn Good Coffee Compnay for at oprette et initiativ til genbrug af kaffegrums, så intet lækkert går til spilde! Kaffen er økologisk, transport uden emissioner, vores kaffe bliver leveret på cykel. Affaldsfri emballage og afhentning af kaffegrums.

lokale leverandører

Bagerdygtt

Vi har slået os sammen med teamet hos Bagerdygtt og nyder deres lækre brød leveret dagligt.

Det økologiske fødevaremærke

På Hotel Mayfair har vi arbejdet hårdt for at opnå det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at 30-60 % af alle vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Lobby Bar & Have

Er du klar til at vibe med os? Uanset om du har lyst til en drink eller en snack, er vores chill bar stedet at være. Nip til din yndlingsdrik i vores afslappede lounge, eller nyd solen udenfor i vores åbne gårdhave. Det er den ultimative chillzone, den perfekte nedkøling efter en hektisk dag i byen eller et pre-game, inden du går ud og nyder vores fantastiske by. Vi har alle de vibes, der skal til for at holde dig inspireret, mens du tager fat på dine projekter og snakker om livet.

Og du skal ikke bekymre dig om at gå glip af den flygtige danske sol – vi kan godt lide at tænke på den som vores egen eksklusive VIP-gæst. Den dukker op lidt sent, men når den gør, er den festens midtpunkt, ligesom vores Mikropolis Cocktails.

Leder du efter et lokalt sted?

Oplev København som en lokal; find alle vores anbefalinger til steder at spise, drikke, shoppe og feste i vores Neighbours Guide.