Velkommen til Hotel Mayfair

hvor klassisk møder edgy

Hotel Mayfair er et klassisk valg for kvalitetsbevidste gæster, der ønsker at bo i et trendy kvarter tæt på Københavns Hovedbanegård. Hotellet ligger på det populære Vesterbro, der før mest har været kendt som Københavns ‘Red Light District’, men nu også danner ramme for både unge børnefamilier, lokale uafhængige butikker, hippe restauranter, hyggelige caféer og en masse hangout spots, hvor alle kan mødes og opleve den autentiske atmosfære. Tivoli, Meatpacking District, Strøget er alle inden for få minutters gang, hvilket gør Hotel Mayfair til den perfekte base for dit ophold.

Bæredygtighed

Vi mener, at vi alle skal arbejde sammen for at sikre en bæredygtig fremtid. Vi arbejder på flere initiativer, der har til formål at skabe positive miljøforandringer.

Mangfoldighed og inklusion

På Hotel Mayfair byder vi alle velkommen. Vi ansætter ud fra personlighed, indstilling og villighed til at lære. Vores mission er at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig inkluderet og kan være 100 % sig selv. Vi tror på, at dette vil hjælpe med at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, mens de bor hos os. Vi er forpligtet til at arbejde for at forbedre mangfoldighed og inklusion hver dag.

Vi tror på, at mennesker med forskellige baggrunde og etniciteter kan bidrage med værdifuld indsigt og skabe innovative, nyttige måder at arbejde på.

I dag har vi et team på 40 medarbejdere fra 17 forskellige lande og baggrunde, 18 mænd og 22 kvinder. Vores gennemsnitsalder på hele hotellet er 32 år, med den yngste på 19 og den ældste på 61. Ved ansættelsen sørger vi for at gennemgå vores “Playbook”, så alle nye medarbejdere er klar over disse politikker, og hvad vores mål og værdier er. Vores vigtigste mål er at skabe en afslappet atmosfære, hvor vores gæster og kolleger kan føle sig godt tilpas og være sig selv, samtidig med at vi leverer et professionelt, højt serviceniveau. Vores vigtigste værdi er at have plads til alle. Vi behandler alle ens; din personlighed og dine ideer er vigtige for os. Da vi gerne vil have, at alle vores medarbejdere føler sig så godt tilpas som muligt og er 100% sig selv, mener vi, at det er vigtigt ikke at bede vores medarbejdere om at bære uniform. Det giver vores medarbejdere mulighed for at gå på arbejde og være sig selv hver dag. Vi opfordrer til nye og anderledes perspektiver ved at afholde årlige “Staff Days” i forskellige fag, hvor vi sætter arbejdskultur og service på dagsordenen. Når vi har en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, kan vi give vores gæster den bedst mulige oplevelse, og vi får alle en bedre forståelse for mangfoldighed og hvad det vil sige at levere en service af høj kvalitet.

Da vores vigtigste værdi er, at vi har plads til alle, og for at sikre, at vi har et inkluderende og “velkommen til alle gæster”-miljø, arbejder vi på at kunne tilbyde 100% af de faciliteter og tjenester, der understøtter særlige behov. Vi samarbejder med Københavns Kommune om at hjælpe lokale med at komme tilbage i arbejde efter at have været sygemeldt med stress.

Rekrutteringsmål for 2024

Vores mål for 2024 er at styrke vores forhold til kommunen yderligere, så vi kan hjælpe endnu flere mennesker tilbage på arbejdsmarkedet. Vi sigter mod at opnå fuld repræsentation fra alle aldersgrupper, med en vision om at nå 10% i hver aldersgruppe.