De bedste steder at besøge i København

Hvad finder du i nærheden af os?

København er fuld af seværdigheder og ting, der er værd at se og opleve. Her har vi lavet et mere detaljeret overblik over et par af vores favoritter, plus nogle af de seværdigheder, der er tættest på os. Tivoli, Rådhuset, Kødbyen, Strøget og Glyptoteket er nogle af de seværdigheder, der ligger inden for 2 minutters gåafstand fra Hotel Mayfair.

>> Læs mere om vores naboer forneden.

Vesterbro: Den edgy bydel

Toto, vi er ikke i Kansas længere! Når du kommer ind på Vesterbro, kan en fornemme en særlig atmosfære, som mærkes i alle dele af kvarteret. Det kommer til udtryk i de små, fine butikker, i bygningerne og hos de mennesker du møder, der er fulde af liv. Det fantastiske ved København er, at du kan opleve så meget på relativt lidt tid, og hvert kvarter tager dig med på nye eventyr.

The Meatpacking District

Navnet siger det hele: Meatpacking District var engang byens kødindustrihub, nu omdannet til restaurant-, kunst- og festdistrikt. Områdets industrielle stil og arkitektur skaber den perfekte ramme for alt, hvad der sker i denne del af byen: Lige fra nye trendy restauranter, ølbarer, fiskerestauranter, kaffebarer, gallerier og klubber.

Nogle af Københavns bedste restauranter, klubber og gallerier kan findes her, og hele herligheden ligger i bogstaveligste forstand kun 2 minutters gang fra Hotel Mayfair. Gå en tur blandt de industrielle bygninger og opdag den moderne livsstil, som de lokale har i denne del af byen, hvor der altid sker noget nyt.

Istedgade

En af mest berømte og berygtede gader i København er Istedgade, hvor du stadig finder resterne af det såkaldte ‘Red Light District’. Det er dog blevet mere eller mindre overtaget af en moderne livsstil, men du finder stadig sexbutikker side om side med lokale butikker, trendy caféer og barer. Det hele skaber en autentisk stemning, som giver området liv og sørger for, at der sker noget på alle tidspunkter af dagen.

Istedgade er absolut et godt sted at opdage skjulte perler i mode-, vintage-, design- og kunstafdelingen. Tag en take-away kaffe og gå ned ad gaden for at opleve det daglige liv, der udspilles her.

Frk. Barners kælder

 

Dansk køkken, når det er bedst – med alle klassikerne, det berømte smørrebrød & flere typer snaps, end du kan klare!

Coffee Fellaz

Vores lokale café & risteri

Coffee fellaz er en hyggelig kaffebar, der tilbyder et udvalg af frisk økologisk kaffe og snacks.

Hats, boots & bourbon

 

Til dine hats, boots & bourbon behov. Det er rigtigt, du kommer til at nippe til en bourbon, mens du shopper din næste hue.