Gæsteanmeldelser

Hvad siger vores gæster om Hotel Mayfair? Uanset om du booker hos os via vores egen hjemmeside, vores Facebook-side eller andre steder, inviterer vi dig til at skrive en anmeldelse af os. Vi tjekker regelmæssigt og besvarer vores gæsters anmeldelser.
 

Flott beliggenhet i koselig København
Perfekt beliggenhet, god frokost, nydelige senger. Skal du kose deg noen dager i trivelige København ligger dette hotellet perfekt til. Kort avstand til Tivoli og kjernen i sentrum. Kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

Anmeldt af Lene N

Lækkert hotel, centralt i København
Lækker morgenmad, der mangler ikke noget. Personalet er i top, altid venlige og yder en god service. Værelser er meget rene og senge er gode. Der er opholdsområder på hotellet både inde og ude i aflukket gård, Samlet et absolut god hotel, som klart kan anbefales både til forretning og rejse.

5. marts 2020

Central beliggenhed
Hotellet ligger tæt på Københavns Hovedbanegård. Dejligt værelse med gode senge, dog kan der være en del støj fra varebiler og renovation på hverdage, for de værelser der ligger ud mod gaden. Superlækker morgenmad og et sødt og venligt personale.

Anmeldt af 49jesperj 27. februar 2020

Stemningsfyldt hotel
Et hotel, der emmer af kvalitet og atmosfære (meget smukt pyntet op til jul), med god betjening og i gåafstand af banegården. Morgenmaden er i separate lokaler (O'Learys) og af god kvalitet. Personalet var venligt over hele linjen. Kan afgjort anbefales.

Anmeldt af VBoe 10. februar 2020

Lækkert
Super lækkert hotel, værelset var til den lille side, så hvis man skal være der mange dage ville jeg vælge et større, men vi der bare for 2 overnatninger, så det var fint. Alt virker nyt og lækkert. Lækker morgenmadsbuffet hvor intet manglede. Søde og smilende personale. Kommer helt sikkert igen.

Anmeldt af Flemming669 10. januar 2020

Super beliggenhed
Super central beliggenhed, man er ved hovedbanegården på 2 minutter. Venlig og imødekommende personale. Pæne og rene værelser og ikke mindst lækker morgenmad med masser af valg muligheder. Og vigtig for os et pænt og overdækket ryge område.

Anmeldt af randilarsen2017 27. juli 2019