Ofte stillede spørgsmål

Værdifuld information til vores gæster

Hvor parkerer jeg? Hvor meget koster morgenmad? Hvordan annullerer jeg min reservation? Du har måske en masse spørgsmål inden dit ophold.
Find alle de mest almindelige spørgsmål her og kom forberedt og velinformeret. Bare rolig, vi er altid klar til at besvare ethvert andet spørgsmål, du måtte have, når du er ankommet.

Hvordan kommer jeg til hotellet fra lufthavnen?

For at komme til Hotel Mayfair fra Københavns Lufthavn, kan du tage det regionale tog til Københavns Hovedbanegård: Det tager omkring 15 minutter, og togbilletter koster 36 DKK pr. person. Når du kommer til Københavns Hovedbanegård, er Hotel Mayfair kun 2 minutters gang derfra. Alternativt kan du book en taxa gennem os for at hente dig i lufthavnen. For mere information kontakt venligst vores reception på hello@hotelmayfair.dk

Er hunde og katte tilladt?

Ja, dine kæledyr er mere end velkomne på vores værelser for 150 DKK pr. nat. Ønsker du at booke et værelse med din hund/kat, så send en mail til os på hello@hotelmayfair.dk

Vi har et begrænset antal værelser, som vi tillader kæledyr i. Vi har et par husregler, der skal følges.

  • Husdyr skal holdes i snor, mens de er på ejendommens område
  • Kæledyr er ikke tilladt i vores restaurantområde
  • Kæledyr må ikke efterlades uden opsyn på værelset
Hvornår kan jeg tjekke ind?

Check-in er fra kl.15

hvornår tjekker jeg ud?

Udtjekning er kl. 11.00. Hvis du ønsker at blive længere på værelset, spørg i receptionen om dette muligt mod et gebyr på 100.kr i timen frem til kl.14 – begrænset tilgængelighed.

Kan jeg leje en cykel?

Vil du opleve København som en ægte lokal? Du kan leje cykler hos os i vores reception. Prisen er 80 kr. for 4 timer eller 150 kr. for en hel dag.

Er der en bar?

Ja, vi har en bar i vores lobby, hvor du kan nyde drinks, kaffe og meget mere i vores loungeområder eller udendørs have.

Kan jeg parkere min bil ved hotellet?

Hvis du ankommer til hotellet i bil, kan du parkere lige udenfor hotellet og bruge “Easypark”-appen, eller du kan vælge at parkere på det nærliggende Apcoa/Europark Parkeringsområde på Vesterbrogade 23 – en kort gåtur fra hotellet. Dagsbilletter er til salg i receptionen for 250 kr., og billetten er gyldig i 24 timer fra købstidspunktet. VIGTIGT: Bemærk venligst, at du skal afhente din parkeringsbillet i receptionen, FØR* du parkerer din bil.

Er det tilladt at ryge?

På Hotel Mayfair er det forbudt at ryge. Det giver en bøde på 2.000 DKK, hvis du ryger på værelserne og en bøde på 10.000 DKK, hvis du aktiverer røgalarmerne.

Kan jeg tilføje en ekstra seng til mit værelse?

Vi er ikke i stand til at tilføje en ekstra seng til dit værelse, men suiter og deluxe-værelser kommer med en sofa, som kan laves om til en seng til 1 voksen eller 2 børn i alderen 2-12 år.

Kan jeg få en barneseng på mit værelse?

Ja, det er muligt at få en barneseng på værelset (standard dobbeltværelse, deluxe og suiter) for en ekstrabetaling på 150 DKK. Kontakt venligst receptionen.

Er der aircondition på værelserne?

Der er ingen aircondition på værelserne på Hotel Mayfair.

Jeg har et spørgsmål om min reservation, hvem skal jeg kontakte?

For spørgsmål om reservationer, der foretages direkte via vores hjemmeside, bedes du kontakte vores reservationsafdeling på hello@hotelmayfair.dk For reservationer, der er foretaget via andre rejsebureauer, bedes du kontakte rejsebureauet.

Har I værelser særligt egnet for personer med særling behov?

Vi kan desværre ikke tilbyde handicapvenlige forhold eller værelser, da vi har til huse i en gammel bygning. På grund af bygningens indretning & struktur er vi ikke i stand til at tilbyde de optimale forhold for kørestolsbrugere.

Hvor meget koster morgenmad?

Du kan nyde en morgenbuffet i vores restaurant til 175 DKK per person per dag. Mandag-fredag fra 6.30 til 10.00 og weekender fra 7.00 til 11.00.

Kan jeg betale med mit betalingskort?

Hos Hotel Mayfair accepterer vi Visa, Mastercard, American Express og Dankort

Er der telefoner på værelserne?

Vi har ikke telefoner på værelserne, men du er altid velkommen til at kigge forbi receptionen, som er bemandet 24/7.

Kan jeg opbevare mine ejendele i en sikkerhedsboks?

Vi har ikke sikkerhedsbokse på værelserne, men du er velkommen til at opbevare dine værdigenstande i vores sikkerhedsboks i receptionen.

Hvor ofte bilver sengetøjet skiftes?

Ved længere ophold bliver sengetøjet skiftet hver 3. dag.

Hvad er åbningstiderne i receptionen?

Receptionen er åben 24/7

Er der roomservice?

På Hotel Mayfair har vi ikke roomservice.

Har I et strygejern og strygebræt?

Ja vi har stryge faciliteter på hotel, spørg venligst i receptionen ved check in

Tredjeparts bookingkanaler

Vi arbejder tæt sammen med forskellige tredjeparts bookingkanaler. Fra tid til anden vil vores hotel dukke op på et websted, som vi ikke arbejder med. Vi er ikke ansvarlige for billeder eller indhold, som disse websteder leverer. Hvis du er usikker på bookingsiden, er du velkommen til at kontakte os here. Vi anbefaler altid at bestille direkte gennem os.