Hotel Mayfair under COVID-19

 

På Hotel Mayfair Copenhagen kan du være sikker på, at vi tager alle de globalt og lokalt anbefalede forholdsregler for at sikre vores gæsters sundhed og sikkerhed under COVID-19.

Dette er, hvad vi gør i praksis.

Fællesområder

Vi holder en afstand på mindst 1 meter både mellem gæster og ansatte, som det er anbefalet af Sundhedsstyrelsen.

Vi undgår fysisk kontakt som håndtryk, kram og enhver kontakt under transaktioner.

Vi sørger for, at der ikke er mere end 10 personer i et givet rum, som anbefalet af Sundhedsstyrelsen.

Vi har installeret yderligere kontaktløse stationer til hånddesinfektion, og vi har et øget fokus på håndhygiejneprocedurer blandt vores ansatte.

Vi beder vores gæster om at bruge elevatorerne forsvarligt. Da social afstand ikke er mulig, bør der kun være én person ad gangen i elevatoren (dette gælder ikke personer fra samme husstand).

Vi har øget hyppigheden af rengøring af fællesområder med særligt fokus på steder, der regelmæssigt berøres af gæster og ansatte, såsom dørhåndtag, elevatorpaneler og kreditkortterminaler.

Vores loungeområde er åbent for alle gæster med et gyldigt coronapas.

Værelser

Vi har styrket vores rengøringsprocedurer på værelserne med særlig opmærksomhed på overflader, der ofte berøres af gæster og ansatte, såsom dørhåndtag og alle andre overfalder med stål, metal og plast.

Alt linned, der bruges i vores værelser, behandles af et eksternt firma og vaskes som altid forsvarligt i mindst 70 grader for at desinficere dem fuldstændigt.

I øjeblikket tilbyder vi begrænset rengøringsservice for gæster, der bor længere end en enkelt nat, inklusive skift af linned og håndklæder. Særlige regler gælder for gæster, der opholder sig i længere perioder på vores hotel.

Morgenmad

Vores morgenmad kan nydes på værelset, i vores gårdhave eller i vores morgenmads- og loungeområdet med et gyldigt coronapas.
 

Fitnessrum

Vores fitnessrum er nu åbent for 2 gæster ad gangen med gyldige coronapas.

Dette kan du gøre

1. Bliv hjemme, hvis du er syg, eller hvis du har grund til at tro, at du har været i kontakt med virussen, for at undgå spredning af virussen.

2. Vask dine hænder ofte, og brug hånddesinfektion, som er tilgængelig hos os.

3. Oprethold social afstand og undgå håndtryk og kram.

4. Host og nys i dit ærme

5. Undgå at røre ved dit ansigt

Vi følger udviklingen af COVID-19-situationen og opdaterer vores retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse hermed. Vi er alle sammen i dette - så lad os gøre alt, hvad vi kan for at bremse virussens spredning, så vi kan forblive sunde og raske.


Vi håber snart at kunne vende tilbage til vores normale serviceniveau. I mellemtiden beder vi venligst om din forståelse.

 

Med venlig hilsen,

Hotel Mayfair