Hotel Mayfair

Vi mener, at vi alle skal arbejde sammen for at sikre en bæredygtig fremtid. Vi arbejder på flere initiativer, der har til formål at skabe positive miljøforandringer.

Hotel Mayfair

Green key certified

Hos Hotel Mayfair er vi dedikerede til bæredygtig hoteldrift, og som en demonstration af vores engagement har vi opnået Green Key-certificeringen. Denne certificering symboliserer vores forpligtelse til ansvarlige miljøstandarder og sikrer, at vi opretholder det højeste niveau af miljøvenlighed på tværs af alle vores aktiviteter.

Breeam-certificeret

Vi har for nylig taget hul på vores igangværende bæredygtighedsrejse ved at opnå vores BREEAM-certificering. BREEAM er det anerkendte benchmark for grønne bygninger i hele Europa og Storbritannien. Denne certificeringsproces indebærer en grundig vurdering ved hjælp af et pointsystem for at evaluere hotellets præstation på tværs af et spektrum af kategorier, der omfatter energi, transport, vand, affald, forurening, sundhed og velvære, arealanvendelse og økologi, materialer, innovation og ledelse.

Danish Wind Energy • Danish Wind Energy •

Vi har valgt wind energy produceret på Nordic wind turbines

Alt vores energiforbrug er drevet af 100 % miljøcertificeret vindenergi, som er både vedvarende og CO2-neutral. Vores energikilde genereres gennem dansk vindkraft. Vi har sparet i alt 154,6 tons CO2 i 2022. Det svarer til 154 enkeltrejser fra Paris til New York.

Affaldshåndtering

Vi har opgraderet vores skraldespil! Nu sorterer vi affald i 15 kategorier, lige fra dine madrester til blæktoner, hver afdeling har nu sin genbrugsstation. Næste projekt? Gør genbrug LET for dig! Bare placer dine dåser, glas og plastik ved siden af skraldespanden på dit værelse, så klarer vi resten! Der kommer også flere genbrugsspande, så du kan holde det grønt, uanset hvor du er på vores hotel.

Vand

Gode ​​nyheder! Vi beskytter miljøet en skylning ad gangen! Vores toiletter er designet til at bruge mindre vand, så du kan sige farvel til vandspild! Vi installerede også NYE brusehoveder, der sparer vand uden at miste regnbruseroplevelsen! Plus, drikkevarer er på os! Vi har 2 vandstationer på hotellet, hvor du kan slukke tørsten med stillestående eller sprudlende vand.

Energi

Vi har gjort vores hotel så grønt som det kan være! Du skal bare stikke din værelsesnøgle ind for at tænde og slukke lyset, når du går. Vores gange har endda bevægelsessensorer for at spare energi. Vi skiftede gamle pærer ud med LED-pærer for at reducere vores elregning.

Madspild

Vores grønne engagement er urokkeligt! Derfor har vi indført eSmiley-systemet, hvor vi overvåger vores madspild og sørger for at justere derefter, for at få mest muligt ud af vores tilbud.

bæredygtig mad

Vi holder det lokalt! Vi elsker vores fællesskab, og det er derfor, vi bruger så mange danske eller europæiske produkter som muligt i alle vores afdelinger. At gøre dette betyder færre leverancer, så vi støtter ikke kun os selv, men gør også vores del for miljøet. Ikke flere sultne vegetarer eller veganere, for vores morgenmad har dig dækket. Vores foodie-team laver altid bedre opskrifter og leder efter årstidens friskere råvarer.

Kemikalier og linned

Vi er forpligtet til at fremme bæredygtighed! Derfor er vi stolte over kun at samarbejde med husholdnings- og vaskerimærker, der er godkendt af Nordic Swan og bruger godkendte miljømærkede kemikalier for at holde vores CO2-fodaftryk lavt. Vi er opmærksomme på at minimere spild, så rengøringen servicerer kun dit værelse, når du fremsætter en anmodning. Vi bruger Verdi Sand-linned, ekspertfremstillet af økologisk bomuld og certificeret med en EU-blomsterordning for at reducere vores indvirkning på miljøet.

Plast

Vi har nul engangs plastprodukter i lokalerne, vi bestræber os hver dag på at reducere vores forbrug af plastprodukter i alle vores afdelinger. I suiten er vores minibar 100% plastikfri, glasflaskerne sendes tilbage til leverandøren for at blive genbrugt Alle vores nye dørbøjler bliver lavet af vores plastaffald af et firma kaldet Plastic Projects.

Vores partnerskaber

gooday nordic

Gooday er vores leverandør af bruseprodukter, de fokuserer på kvalitet og økologiske ingredienser. Det er 95-98% naturlige ingredienser og vegansk, registreret i CNPN og alle produkter er produceret i EU. Vi arbejder kun med 500ml flasker, vi vasker og genopfylder flaskerne på hotellet.

Damn Good Coffee Company

Vi samarbejdede med Damn Good Coffee Compnay om at etablere et initiativ til genbrug af kaffegrums, så intet lækkert går til spilde! Kaffen er økologisk, transport uden emissioner, vores kaffe bliver leveret på cykel. Affaldsfri emballage og afhentning af kaffegrums.

aeris-cocktails

Aeris er et københavnsk baseret cocktailmærke, håndlavet efter de højeste standarder. Bæredygtighed er nøglen til Aeris, de har ingen plastikpolitik og genopfyldningsmuligheder. Alle vores suiters minibarer er fyldt med Aeris-cocktails. De tomme flasker sendes tilbage til dem og genbruges.

plastic projects

Vi er gået sammen med Plastic Projects, der ligger lige ved siden af hotellet på vores Colbjørnsensgade side. De tager vores plastikaffald og forvandler det til vores nye “Do not Disturb”-dørhængere.

Slut dig til vores mission

Selvom vi ikke foregiver at have det hele regnet ud, lover vi at gøre vores bedste for aldrig at være spild og søge efter grønnere måder at drive forretning på. Men hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre os, hører vi meget gerne fra dig, så tøv ikke med at kontakte os here