Dit miljøvenlige hotel i København

Hos Hotel Mayfair er vi Green Key certificeret

Vi overvejer altid, hvordan vores handlinger vil påvirke miljøet og planlægger på lang sigt; vi skærer ikke hjørner og ønsker at være stolte af alle de ændringer, vi laver. Vi forsøger altid at prioritere kvalitet frem for kvantitet. Målet med Hotel Mayfair er at arbejde så grønt og miljøvenligt som muligt og at finde en “ny luksus” uden spild og overforbrug. Vi arbejder sammen med Pandox og følger de bæredygtighedspolitikker de har, du kan læse Pandox miljøpolitik here. For mere information om Green Key, click here

Vand

Vi tilbyder vores gæster gratis postevand, både med og uden bobler.

Vores toiletter er designet til at bruge mindre vand, og vi har installeret nye brusehoveder, der bruger mindre vand uden at gå på kompromis med regnbruseroplevelsen.

Vi overvejer også at installere regnvandsopbevaring, dette vil være en del af hotellets renoveringsplan.

Elektricitet

Vores grønne strøm er 100% fra vindmøller.

Alle pærer bliver skiftet til LED under vores renovering.

Alle vores værelser har en nøglekort energibesparende switch.

Vi vil installere bevægelsessensorbelysning i alle korridorer.

svind

Vi forsøger at producere så lidt affald som muligt, vi samarbejder med lokale producenter om at reducere mængden af emballage.

Vores filosofi er at reparere produkter i stedet for at købe nyt, hvis det ikke påvirker kvaliteten af produktet.

Vores affaldssorteringssystem er blevet opdateret i december 2022. Vi sorterer nu affald i 15 forskellige kategorier, alt fra mad til blæktoner. Alle afdelinger har en sorteringsstation.

Mad og drikke

Vi bestræber os altid på at bruge lokale produkter så meget vi kan i alle vores afdelinger. Det giver også færre leverancer. Vores morgenmad har vegetariske og veganske muligheder, vi arbejder altid på at finde bedre opskrifter og produkter, så vi kan forbedre vores madkvalitet. Vi har ingen engangsprodukter.

Plast

Vi har nul engangs plastprodukter i lokalerne, vi bestræber os hver dag på at reducere vores forbrug af plastprodukter i alle vores afdelinger.

I suiten er vores minibar 100% plastikfri, glasflaskerne sendes tilbage til leverandøren for at blive genbrugt

Leverandører

Vi opsøger altid produkter i vores nabolag først, og vi foretrækker at samarbejde med små producenter, som er tæt involveret i produkterne.

For eksempel: Vores linned hedder Verdi Sand, som er lavet af økologisk bomuld og certificeret med en EU-blomsterordning.

Husholdning

Vores husholdningsfirma er De 5 stjerner. De er godkendt af Nordisk Svane og bruger kun kemikalier, der er godkendt af dem. Alle vores kemikalier er uden duft.

Elis er vores vaskerifirma, som også er godkendt af Nordisk Svane, hvilket betyder, at de bruger mindre vand, el, energi og alt vaskemiddel er godkendt.

Vi er overbeviste om, at både vores rengøringsservice og vaskeriudbyder udøver bæredygtig og miljøvenlig ledelse.

hotelværelsesprodukter

Gooday er vores leverandør af bruseprodukter, de fokuserer på kvalitet og økologiske ingredienser. Det er 95-98% naturlige ingredienser og vegansk, registreret i CNPN og alle produkter er produceret i EU. Vi arbejder kun med 500ml flasker, vi vasker og genopfylder flaskerne på hotellet.

rejser og transport

Vi er i byens centrum; vi anbefaler altid vores gæster at rejse med metro eller tog. Den bedste måde at udforske København på er på cykel, og derfor har vi cykler til leje på hotellet. Vi samarbejder også med Commuteapp, hvor du kan booke en taxa sammen med andre rejsende for at hjælpe med at reducere emissionerne.

viden

Vi har konsekvent bæredygtighed på dagsordenen på vores møder, da det er en af de mest vigtige punkter for at styrke vores grønne fokus. Vi opfordrer og støtter vores medarbejdere, når de kommer med nye forslag til at gøre vores arbejdsplads endnu mere miljøvenlig.

2022

Elektricitet i Kwh

Vand i L

Fjernvarme i Kwh

2021

Elektricitet i Kwh

Vand i L

Fjernvarme i Kwh

Vores forbrugskontrolsystem rapporterer forbrug hver dag, og vi kan se et støt fald i 2022 sammenlignet med 2021,

og vi er overbeviste om, at 2023 bliver endnu bedre. Vi beregner vores forbrug per gæstenat.

Vi foregiver ikke at have regnet det hele ud, og vi lover at fortsætte med at gøre vores bedste for at undgå spild, og vi søger altid efter grønnere måder at drive hotel på. Hvis du har nogen forslag til, hvordan vi kan forbedre os endnu mere, så hører vi meget gerne fra dig. Så tøv ikke med at kontakte os here